Hier is mijn vaderland: Vaals

In de tweede aflevering van de serie “Hier is mijn vaderland” bezocht omroep L1 de gemeente Vaals. Presentatrice Fabienne Nijsten maakte kennis met onze gemeente en ons culturele leven, waaronder natuurlijk ook ons koor.

Lees meer

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!Na een noodgedwongen 'Corona' pauze van een half jaar, zijn maandag 7 september 2020 de repetities met het vereiste mogelijke maximum aantal zangers, met de verplichte 1.5 meter tussenruimte, in twee blokken/groepen weer begonnen. Wij hebben genoten van de zang en het samenzijn!

Lees meer

Rabobank ClubSupport: Uw stem is geld waard!

RABO ClubSupportVan 5 oktober t/m 25 oktober 2020 kunt u als lid van van de Rabobank in het kader van Rabobank  Clubsupport maximaal 2 stemmen uitbrengen op het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals. Elke stem brengt geld op. Een makkelijkere manier om ons te steunen is er niet.

Ga naar Rabobank.nl/clubsupport .

Lees meer

Weer samen op pad...

Wandeling 2020Op vrijdag 28 augustus jl hebben ca 25 zangers deel genomen aan een door Jo Ernes georganiseerde wandeling. Via de Schneeberg is men gewandeld naar Lemiers waar in café ‘Oud Lemiers’ een kop koffie en broodjes klaar stonden.

Tijdens deze gezellige bijeenkomst hebben voorzitter John Schwanen en dirigent Emmanuël Pleijers mededelingen gedaan m.b.t. de komende eerste repetitie na de Corona-pauze van het koor.

Lees meer

Eerste Krönungsmesse Vaals verschuift naar 2022

De uitvoering van het muziekstuk Krönungsmesse verschuift van volgend jaar naar 2022. Door corona is het volgens de organisatie niet haalbaar en verantwoord om het al over een jaar te laten plaatsvinden.

Lees meer