Les Amis de Cècile

Les Amis de Cècile"Les Amis de Cècile" is een groep enthousiaste sympathisanten van het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals. Elk jaar weer laat deze kring van vrienden van het koor haar liefde voor de zangkunst en haar affiniteit met het koor blijken door haar vaak daadwerkelijke en financiële steun.

Als blijk van waardering en dank van de zijde van het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals kunnen de leden van “Les Amis de Cècile” (zo mogelijk) rekenen op speciaal voor hen gereserveerde plaatsen bij uitvoeringen van het koor. Ook zijn zij vaak graag geziene gasten bij de nazit van diverse concerten zoals bijvoorbeeld het jaarlijks Kerstconcert. In het lopende jaar worden voor Les Amis leden speciale ‘events’ georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het exclusief Les Amis concert met nazit in de Kopermolen, excursies, bezichtigingen of de voorjaarswandeling enz.

Daarnaast geniet iedere sympathisant voorkeursrechten, i.o. met het bestuur, bij de muzikale opluistering bij gelegenheid van een huwelijk, jubileum, ofwel een serenade bij een voorkomende feestelijke gelegenheid.

Les Amisleden hebben ook de mogelijkheid om hun bedrijfslogo, met link, op de site van het koor te plaatsen.

Bestuur Les Amis de Cècile
Jo Ernes, voorzitter
Onno Behrens, secretaris
Ton Ooms, penningmeester
Theo van Hoven
Wiel Boltong

Heeft u interesse toe te treden tot "Les Amis de Cècile" of wenst u meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie gingen u reeds voor? Klik hier voor een overzicht van de leden van "Les Amis de Cècile".

LADC BROCHURE NIEUW 2019