Dialectissimo

Dialect in Woord en Zang … met een lach en een traan.
Drie dagen Dialectissimo in de Vaalser Kopermolen bleek een waarlijk succes. De unieke Limburgse dialectavonden in Woord en Zang vol muzikale kleinoden in origineel Völser- en regiodialecten. 

Lees meer

Limburgs dialect in Woord en Zang

Op 19, 20, en 21 april 2024 vinden drie unieke Limburgs-dialectavonden in ‘Woord en Muziek’ plaats in de Kopermolen Vaals. Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 | CCK’74 Vaals heeft de handen ineen geslagen met Dialectgroep Veldeke ‘um Mamelis’ om de meest mooie en bekendste Limburgse muzikale nummers in Vaalser of regio dialect, zoals bijvoorbeeld ‘De Heemetsjtad’ ‘ de Bank’ en het bekende ‘Wied es de Windj’ maar ook ‘Mie Vielle’ met solistische medewerking en instrumentaal begeleid door accordeon, dwarsfluit en piano wederom voor het voetlicht te brengen.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

1 en 1 = één!

Tijdens een feestelijke ceremonie tijdens de jaarvergadering van KMK werd de officiële Vaststellingsovereenkomst door de Dagelijks Besturen van Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 en CCK’74 Esch-Lemiers ondertekend om de officiële samenvoeging van beide koren definitief te bekrachtigen.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".