Koor in Corona-Tijd

Weer van ons laten horen...

Weer van ons laten horen...De Corona pandemie en alles wat daarmee samenhangt, zal ongetwijfeld ook voor u in het afgelopen jaar zijn impact hebben gehad. Ook voor het koor is deze periode niet eenvoudig geweest. Bestuur, dirigent en leden hebben veel creativiteit en flexibiliteit moeten inzetten om de doelstellingen van het koor, n.l. oefenen, zingen en mooie muziek maken voor Vaals en verre omgeving te kunnen realiseren.

Lees meer

Er mag weer gezongen worden!

Eindelijk is het zover. Er mag weer gezongen worden! Zij het met de nodige restricties. Meer dan een jaar hebben we moeten “droogzwemmen”. Ieder voor zich, thuis achter de computer. Het volhouden en de trouw worden nu beloond.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

KMK Cecilia op L1 Radio

L1Op 25 april jl. was het koor op L1 Radio te horen in het radioprogramma "Blaaskracht Concert". In dit programma, in het kader van '75 jaar omroep', werden opnames van een aantal Limburgse koren door de jaren heen uitgezonden. Het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals was te horen met opnames van Kyrie en Gloria uit de mis van Giuseppe Mercadante.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".