Speciaal voor u geselecteerde lente- en zomerwijnen

Exclusief voor onze Cecilia-wijliefhebbers hebben wij 3 goud-gekroonde lente- en zomerwijnen geselecteerd.

  • Chateau La Bastide - Astrosa rosé
  • Chateau La Bastide - Tradition Blanc
  • Trapiche - Cabernet Sauvignon

Speciaal voor u geselecteerde lente- en zomerwijnenCHATEAU LA BASTIDE - ASTROSA
Speciaal voor het komende terrasseizoen, hebben wij in het uiterste Zuiden van Frankrijk, in de Corbieres, een schitterende rosé wijn op de kop getikt: Chateau La Bastide Astrosa rosé. Een schitterende terraswijn, maar met voldoende body om een mooie salade tot een feest te maken. Geen rosé dus van het type zoetige limonade, maar een echte wijn, gemaakt van super rijpe Syrah en Grenache druiven, die uit je glas springen.
De prijs voor deze topper: € 9,50 p.fl.
Doos van 6 flessen € 9,00 (p.fl.)

CHATEAU LA BASTIDE - TRADITION BLANC
Naast de rosé Astrosa is er van Chateau La Bastide de heerlijke witte Tradition blanc, gemaakt van de typische druiven van de streek. In het departement Aude in de Corbiers staan deze druivenstokken in de "Carrigues", in het lage struikgewas, met zijn typische kruidengeur, die je terug ruikt en proeft in de wijn. Het maakt de wijn uiterst geschikt voor vis en gevogelte.
De prijs: € 8,50 p.fl.
Doos van 6 flessen € 7,95 (p.fl.)

TRAPICHE - CABERNET SAUVIGNON
Voor de liefhebbers van een goed glas rode wijn hebben wij een heerlijke cabernet sauvignon: robijnrode kleur, geurt naar pruimen, bramen en kruiden. Een verfijnde wijn met donker fruit en aangename zachte tannines. Lekker bij kazen, als Gruyere, Gouda en Edam. Ook lekker bij hapjes, tapas en de BBQ.
De prijs: € 7,95 p.fl. 
Doos van 6 flessen € 7,50 (p.fl.)

VERKRIJGBAAR BIJ:
Slijterij en Wijnhandel Gouders
Koperstraat 13, Vaals
Tel. 043-3062333

logo slijterij gouders