Nieuwe schitterende wijnen voor 2020

in het assortiment van Cecilia 1837

In navolging van de succesvolle wijnacties de afgelopen jaren mag het Koninklijk Mannenkoor 1837 Vaals u nu weer met gepaste trots nieuwe voortreffelijke wijnen presenteren.

Wijnen die u door hun kwaliteit en karakter ongetwijfeld zullen bekoren:

  • Domaine Roger Perrin - Côtes du Rhône Cuvée Vieilles Vignes rouge
  • Domaine Roger Perrin - Côtes du Rhône blanc Cuvée Laura
  • Felix Solis Avantis - Casa Albali blanco
  • Felix Solis Avantis - Casa Albali tinto
KMK WIJNADVERTENTIE 2020Domaine Roger Perrin is de naam van een familiebedrijf dat in Châteauneuf de meest verfijnde wijnen produceert. De wijnstokken meer dan 100 jaar oud, brengen lage opbrengsten, maar uiterst hoge kwaliteit en concentratie. Alleen het beste fruit wordt voor deze Côtes du Rhône Cuvée Vieilles Vignes rouge gebruikt. De wijn heeft een dieprode kleur.

De smaak is stevig met zachte tannines. Ideale begeleider van lam, gegrild en gebraden vlees, wild en gevogelte en van stevige kazen.
Per fles €9,95 Doos (6 fl.) €9,50 p.fl.

Eveneens maakt Perrin een witte Côtes du Rhône blanc Cuvée Laura. Voor deze wijn heeft men de beroemde Viognier druif aangeplant. Ook hier gelden absolute kwaliteitseisen van het huis Perrin. Deze Cuvée Laura is een zalige aperitief wijn, maar ook bij vlees- of vissalades, voorgerechten, vis en wit vlees een heerlijke begeleider.
Per fles €9,95 Doos (6 fl.)€9,50 p.fl.

Casa Albali een van de beroemdste labels uit Spanje van het huis Felix Solis Avantis. De wijnenzijn constantvankwaliteit,enhebben wereldwijd een niet te evenaren prijs-kwaliteit verhouding. De Casa Albali blanco is gemaakt van de bekende Sauvignon blanc met Verdejo, een typisch Spaanse druif. Heerlijk bij kabeljauw in groene saus.
Per fles €6,95 Doos (6 fl.)€6,50 p.fl.

De Casa Albali tinto is een blend van de Spaanse tempranillo druif met Shiraz. De robijn-rode kleur heeft een paarse gloed en de smaak is zacht met aangename zachte tannines. Heerlijk bij lichte tapas, zoals Serrano ham, manchego, chorizo of paella.
Per fles €6,95 Doos (6 fl.)€6,50 p.fl.

Wijnliefhebbers en sympathisanten van het koor die een goed glas kunnen waarderen en het Vaalser mannenkoor een warm hart toedragen kunnen deze wijnen verkrijgen bij:

Slijterij en Wijnhandel Gouders
Koperstraat 13, Vaals
Tel. 043-3062333

logo slijterij gouders