10e Les Amis feest/concert

Op zaterdagavond, 19 oktober, biedt Mannenkoor Cecilia haar sympathisantengroep Les Amis de Cècile het nu alweer 10e Les Amis feest/concert aan in de Kopermolen in Vaals. Dit als dank en waardering voor hun sympathie en daadwerkelijk steun die het koor in het afgelopen jaar mocht ontvangen.

KMK LAC concert 2019 De gasten en leden van Les Amis de Cècile worden in een klein concert toegezongen. Dit jaar voor het eerst, door alle leden van het Federatiekoor KMK/CCK’74. Ook zangensemble ’Tsiel’ zal zijn muzikale opwachting maken. Na afloop is er ruim tijd beschikbaar voor een gezellig samenzijn en het nuttigen van de door het koor aangeboden drankjes en hapje.
Trouwens het maximum aantal deelnemers/aanwezigen is voor dit jaar bereikt. Dus het heeft echt wel zijn voordelen lid te zijn/worden van Les Amis de Cécile.

Nadere informatie? Kijk hier voor meer informatie. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen u uitgebreide informatie toe.