Vaals viert 75 jaar bevrijding met heilige mis in openlucht

In Zuid-Limburg vieren we in 2019 het 75-jarig jubileum van onze vrijheid. In samenwerking met de gemeenschap worden er in het weekend van 21 en 22 september in Vaals onder de noemer Vaals Vrij evenementen georganiseerd om 75 jaar vrijheid te herinneren, bespreken en te vieren.

Op zondagochtend 22 september vindt er op het Von Clermontplein een unieke heilige mis in de openlucht plaats. Verenigingen uit de gemeente verlenen hun medewerking aan de mis, namelijk Schutterij Sint Paulus Vaals, Schutterij Sint Joseph Vijlen, Prinsejarde Vols en Kerkelijke Erewacht St. Expeditus Lemiers. De mis wordt muzikaal opgeluisterd door Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals, Kon. Mannenkoor Cecilia 1837/CCK’74 Federatie, Gemengd Koor St. Jozef Vaals, Gemengd Zangkoor St. Gregorius Vijlen, Amy Schillings en een selectie uit Vocaal Ensemble Donna Voce Wahlwiller en de Heerlense Oratoriumvereniging (HOV).

Heilige mis
Von Clermontplein Vaals
Zondag 22 september om 11.00 uur

Aansluitend aan de heilige mis is er frühschoppen op het Von Clermontplein met foodtrucks, drankjes, dans en livemuziek van verschillende dixieland jazzbands en de Böhmerwaldkapel.

Meer informatie over het programma op: www.vaals.nl/bevrijding

Vaals Vrij