Kerstconcert 2018

Bezoek het sfeervolle en traditionele Kerstconcert 2018 door Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals op zondag 16 december 2018 om 17.00 uur in de Pauluskerk te Vaals.

Het concert staat onder leiding van de ervaren dirigent Hub Pittie. Hij vervangt onze vaste dirigent Emmanuël Pleijers, die wegens ziekte tijdelijk verhinderd is. Hub is opgeleid aan het conservatorium Maastricht en is hogeschooldocent geweest aan het conservatorium te Maastricht en muziekdocent te Rolduc. Hij voerde de directie bij tal van harmonieorkesten en koren in Zuid-Limburg en buitenland

Gipsy TaborVerder werken mee:
- Het ensemble Gipsy Tabor
  met Roger Moreno-Rathgeb
- Peter Schillings, bariton
- Roger Deckers, bariton
- Paul Huijts, piano

Het programma belooft een bijzonder sfeervol concert met een keur van internationale romantische kerstliederen welke u in een voortreffelijke kerststemming zal brengen.

Ensemble Gipsy Tabor met Roger Moreno-Rathgeb. Roger, geboren in Zwitserland, woont in Vaals. In Mei van dit jaar heeft ons koor i.s.m. het Heerlense Oratorium Vereniging het requiem van Auschwitz in de stadsschouwburg van Heerlen ten gehore gebracht, welk requiem is gecomponeerd door deze sinti-vaalsenaar. Het ensemble Tabor bestaat uit Paula Ferron,zang; Roger Moreno,accordeon en zang;Tjawo Adell,sologitaar;Moro Adell,ritmegitaar en Janusch Hallema,contrabas en zang.

KMK CECILIA KERSTCONCERT 2018 sitePeter Schillings, lid van KMK Cecilia 1837 Vaals en is meer dan 50 jaar onze vaste bariton solist.

Roger Deckers, lid van KMK Cecilia 1837 Vaals. Hij is opgegroeid in Vaals en met een onderbreking van enige jaren, nu 10 jaar lid van ons koor. Hij maakt deel uit van de stemgroep tenoren.

Paul Huijts. Paul is de vaste pianist van ons koor bij uitvoeringen voor een breder publiek.

Het volledige programma wordt u bij aanvang van het concert beschikbaar gesteld.

Het Bestuur van KMK Cecilia 1837 Vaals rekent op uw aanwezigheid en wenst u een mooi concert toe.

Wij hopen u tijdens dit prachtige concert te mogen begroeten. 

 

Voorverkoopadressen:
- Drukkerij C.J.Thoma, Kerkstraat 33 te Vaals.
- Café de Fockink, Kerkstraat 15 te Vaals.
- The Read Schop,Maastrichterlaan 45 te Vaals.
- Cafe-restaurant Suisse, Maastrichterlaan 63 te Vaals.
- Grenswinkel vaals, Maastrichterlaan 15 te Vaals.

Geen plaatsreservering.