IL VIAGGIO

BELCANTO CONCERT - 30 JAAR VOCAAL TOTAAL

Op zaterdag 28 oktober zorgt Vocaal Totaal o.l.v. Annemie Vallino-Ravetta als afsluiting van hun jubileum-festival-jaar voor een ‘Grande Finale’ in de vorm van een opera-belcanto concert in de Schouwburg De Domijnen te Sittard. Het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 zal haar medewerking verlenen aan dit concert.

il viaggioOnder de titel ‘IL VIAGGIO’ zullen koor en solisten van Vocaal Totaal een muzikale reis ondernemen. Hierbij worden ze vergezeld door de mannen van Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals o.l.v. Emmanuël Pleijers en de pianisten Arno Kerkhof en Leon Dijkstra.

Het verhaal speelt zich af in een fantasiewereld, waarin acteurs van theatergroep Xtravagant het publiek meenemen op hun reis. Door middel van fantasievolle projecties wanen publiek en uitvoerenden zich op plekken waar deze licht klassieke muziek het mooiste klinkt. Tegen deze prachtige achtergrond zingen en acteren koor en solisten in sfeervolle kostuums.

We nodigen u van harte uit voor dit concert!

Tickets zijn HIER te bestellen voor € 19.50 p.p.
Naast het reguliere ticket wordt er voor € 12,50 een VIP-arrangement aangeboden met vanaf 19.00 uur en in de pauze hapjes en drankjes in Italiaanse sfeer.
SCHOUWBURG DE DOMIJNEN SITTARD. 28 Oktober 2017. Aanvang 20.00 uur.

Organisatie: Stichting Muziekprojecten i.s.m. Vocaal Totaal