Exclusief voor Les Amis

Feest/concert exclusief voor leden van sponsoren-vereniging ‘Les Amis de Cècile'
Zaterdag 3 oktober vond in Cultureel Centrum ‘de Kopermolen’ in Vaals het 9e jaarlijks terugkerend concert exclusief voor leden van Les Amis de Cècile plaats.

Les Amis is de sympathisanten/sponsorvereniging van Koninklijk Mannenkoor Cecilia welk dit jaar al haar 25 jarig bestaansfeest mag vieren.
Voor een welgevulde zaal werd door het koor een klassiek populair programma ten gehore gebracht, afgewisseld met vlotte, goed in het gehoor liggende ‘songs’ zoals o.a. 'Take me home Country Roads', 'Der kleine Teddybär' en 'Bolen Milezi'. De solo's in de laatste twee stukken werden voor rekening genomen van de koorleden Marcel Wolff en Jozef Hermans. Het publiek liet blijken dit bijzonder te waarderen getuige het daverend applaus en verzoeken voor een toegift.
Na afloop van het concert was er een gezellige nazit voor de aanwezige Les Amisleden samen met de koorzangers. Onder genot van de door het mannenkoor aangeboden hapjes en drankjes, werd geanimeerd nagepraat, nieuwe vriendschapsbanden gesloten of zo nodig aangehaald.
Dit jaarlijks concert -aan de Les Amisleden aangeboden als dank en waardering voor hun financiële en daadwerkelijke ondersteuning- mag wederom succesvol, gezellig en voor herhaling vatbaar genoemd worden.

Les Amis 04-10-2015