Speciale wijnen voor uw Kerstdiner

Exclusief voor onze Cecilia wijnliefhebbers hebben wij 3 gekroonde Kerstwijnen van Chateau La Bastide geselecteerd.

  • Tradition Rouge
  • Tradition Blanc
  • Astrosa rosé

KMK KERSTWIJNEN 2022TRADITION ROUGE - CHÂTEAU LA BASTIDE
Voor de liefhebbers van een goed glas rode wijn hebben wij een heerlijke Syrah liggen van Château La Bastide uit het departement Aude in de Corbières. Het Château dateert uit 1770. De rode Tradition is gemaakt van Syrah, Grenache en Mourvèrdre. De rode wijn heeft een mooie rood bruine kleur, met een complexe neus van florale tonen en zwarte kersen, met in de smaak pruimen, zwarte kersen en lichte honing tonen. Daardoor de zijdezachte en warme afdronk. Lekker bij gebakken en gegrild rood vlees en gerijpte kazen.
De prijs: €8,95 p. fl. Doos van 6 flessen €8,45 (p.fl.)

TRADITION BLANC - CHÂTEAU LA BASTIDE
Naast de rosé Astrosa is er van Château la Bastide de heerlijke witte Tradition blanc, gemaakt van de typische druiven van de streek In het departement Aude in de Corbières staan deze druivenstokken in de “Carrigues”, het lage struikgewas, met zijn typische kruidengeur, die je terug ruikt en proeft in de wijn. Het maakt de wijn uiterst geschikt om asperges te begeleiden, maar ook speciaal geschikt voor vis en gevogelte.
De prijs: €8,95 p. fl. Doos van 6 flessen €8,45 (p.fl.)

ASTROSA ROSÉ - CHÂTEAU LA BASTIDE
Ook bij Château La Bastide in Corbières Frankrijk, hebben wij een schitterende rosé wijn op de kop getikt: Château La Bastide Astrosa rosé. Een schitterende wijn, met voldoende body om een mooie salade tot een feest te maken. Een echte wijn, gemaakt van super rijpe Syrah en Grenache druiven. Beslist geen zoete limonade!
De prijs: €9,50 p. fl. Doos van 6 flessen €9,00 (p.fl.)

logo slijterij gouders
VERKRIJGBAAR BIJ:
Slijterij en Wijnhandel Gouders
Koperstraat 13, Vaals
Tel. 043-3062333

 

De juiste keuze.
Door de aankoop van Cecilia-wijnen bent u verzekerd van de juiste wijnkeuze. Onze wijnen zullen een aanwinst voor uw komend Kerstdiner betekenen, terwijl u door uw keuze ook nog het oudste Mannenkoor van Nederland, Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 | CCK’74 Vaals ondersteund.

Daarnaast willen wij ook graag nog even kwijt, dat dit gerenommeerd koor nog mannen zoekt welke in hun gelederen willen bijtreden. Kom eens een avondje luisteren en misschien zelfs wel een deuntje meezingen. Repetitieavond ‘s maandagavonds 20.00-22.00 uur in restaurant ‘Suisse’ Vaals.
U bent van harte welkom.