KMK Cecilia bij Fraiche - "Pop meets Classic"

Bijzondere uitvoering in de St. Pauluskerk

Op zondag 26 maart a.s. zal tijdens de Hoogmis van 11.15 uur in de Pauluskerk in Vaals de “Deutsche Messe” van Franz Schubert worden uitgevoerd. Inderdaad een heel bijzondere uitvoering, niet alleen vanwege dit prachtige en ingetogen werk van deze beroemde Weense componist, maar ook door de bijzondere samenstelling van het koor. De mis zal n.l. worden uitgevoerd door de beide mannenkoren van de gemeente Vaals.

Lees meer

2017 hét Cecilia-jaar (deel 2)

180 1Het Koninklijk Mannenkoor
 Cecilia 1837 Vaals viert dit jaar haar 180-ste oprichtingsjaar.

Is een jubileumviering gepland dan werkt dit inspirerend voor de gehele vereniging en is men bereid om de schouders er onder te zetten voor het welslagen van zo’n feest. Activiteiten in het kader van zo’n jubileum zijn tevens bevorderlijk voor de continuïteit met het oog op de toekomst.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

Kerstconcert 2016

Kerstconcert 2016Op zondag 11 december om 17.00 uur begon het koor in een drukbezochte St. Pauluskerk aan het traditionele kerstconcert. De opzet van het concert was traditioneel maar er werden ook een aantal vernieuwingen ingevoerd. Een combinatie die niet altijd even makkelijk is.

Lees meer

KMK Cecilia 1837 nieuwste ledenwerfactie “TSIEL”

TsielHet bestuur van KMK Cecilia 1837 heeft in het voorjaar 2016 besloten om de aktiviteiten voor ledenwerving met een bijzonder actieplan nieuw leven in te blazen.
De première onder de naam “TSIEL” zal plaatsvinden tijdens de beide avonden met de titel "Jubileumvoorstelling Los Catastrofos” op resp. 22 oktober om 20 uur en 23 oktober om 17 uur.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".