Zingen bij KMK Cecilia is ...

Koninklijke onderscheiding voor Jo Hundscheidt

Op 26 april jl. heeft burgemeester Richard de Boer van Simpelveld, samen met de wethouders, de gemeentesecretaris en zijn secretaresse, namens Zijne Majesteit de Koning, ons koorlid Jo Hundscheidt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer

Succesvolle concertreis naar Wenen

Op donderdag 28 april was het zover. Na een intensieve voorbereidingsperiode ging de geplande concertreis naar Wenen van start. Wenen is de muziekstad bij uitstek. Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert, Strauss en Mahler hebben er gewoond en gewerkt. En het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 uit Vaals kan hierbij natuurlijk niet achterblijven. Het was niet voor het eerst dat het koor deze stad bezocht. In de advent periode van 1992 werd er ook een bezoek aan Wenen gebracht en het was dus hoog tijd om dit te herhalen.

Lees meer

Prachtig kerstconcert in de St. Pauluskerk

Kerstmis 2015 begon in de tot de nok gevulde St. Pauluskerk in Vaals. Onder leiding van Emmanuël Pleijers verzorgde het “Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals” met medewerking van de sopraan Sare Anne de Bruijn, een ensemble uit het koor, het Eupener Knabenchor o.l.v. Dieter Gillessen en aan de vleugel Gerald Wijnen een prachtig kerstprogramma.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

Pasen 2016

Messe Nr.2 G-Dur (Schubert) op 1e Paasdag in de St. Pauluskerk Vaals.
Zondag 27 maart, 1e Paasdag luistert het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals, om 10.00 uur de Plechtige PaasEucharistieviering op met de Messe Nr. 2 G-Dur van Franz Schubert.

Lees meer

Walter Schlenter ontvangt gemeentelijke onderscheiding

Op zondag 22 november 2015 werd onze jubilaris Walter Schlenter gedecoreerd met de Erepenning in Zilver van de gemeente Vaals. Aan het begin van de interne huldiging van de vereniging verraste Burgemeester Reg van Loo de jubilaris met een toespraak.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".