KMK Cecilia 1837 nieuwste ledenwervingscampagne “TSIEL”

TsielHet bestuur van KMK Cecilia 1837 heeft in het voorjaar 2016 besloten om de ledenwervingsaktiviteiten met een bijzonder actieplan nieuw leven in te blazen.
De première onder de naam “TSIEL” zal plaatsvinden tijdens de beide avonden met de titel "Jubileumvoorstelling Los Catastrofos” op resp. 22 oktober om 20 uur en 23 oktober om 17 uur.

Lees meer

Koninklijke onderscheiding voor Jo Hundscheidt

Op 26 april jl. heeft burgemeester Richard de Boer van Simpelveld, samen met de wethouders, de gemeentesecretaris en zijn secretaresse, namens Zijne Majesteit de Koning, ons koorlid Jo Hundscheidt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

KMK Cecilia bij opening Kon. Julianaplein

koningin julianapleinOp vrijdag 23 en zondag 25 september 2016 werkte KMK Cecilia mee aan de feestelijke en muzikale opening van het geheel vernieuwde Koningin Julianaplein in Vaals resp. een plechtige hoogmis en de inzegening van het plein.

Lees meer

Succesvolle concertreis naar Wenen

Op donderdag 28 april was het zover. Na een intensieve voorbereidingsperiode ging de geplande concertreis naar Wenen van start. Wenen is de muziekstad bij uitstek. Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert, Strauss en Mahler hebben er gewoond en gewerkt. En het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 uit Vaals kan hierbij natuurlijk niet achterblijven. Het was niet voor het eerst dat het koor deze stad bezocht. In de advent periode van 1992 werd er ook een bezoek aan Wenen gebracht en het was dus hoog tijd om dit te herhalen.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".