Zingen bij KMK Cecilia

De Krönungsmesse van Mozart in Vaals op zondag 25 juni 2023

Zondag 25 juni 2023 was het dan eindelijk zover: de Krönungsmesse in Vaals.
Het woord eindelijk is hier zeker op zijn plaats. Het is namelijk alweer drie jaar geleden dat de “Erstaufführung” van deze mis in de Pauluskerk gepland werd. Het verhaal is bekend. Corona. Ondanks deze noodgedwongen pauze zijn de plannen om deze mis uit te voeren, altijd overeind gebleven. De Krönungsmesse vond dit jaar voor het eerst plaats in Vaals, nadat Eijs in 2019 besloot te stoppen met de jaarlijkse traditie om de Messe in de Agathakerk uit te voeren.

Lees meer

Na 2 jaar weer een Kerstconcert

KERSTCONCERT KONINKLIJK MANNENKOOR CECILIA 1837 VAALS | KMK/CCK’74 FEDERATIE D.D. 18 DECEMBER 2022
Twee jaar zonder Kerstconcert van het koor doet je weer beseffen welke vreemde tijden er achter ons liggen. Er is de afgelopen jaren zoveel gebeurd en zoveel van ons gevergd dat je soms zei: “ik mis eigenlijk niet zoveel, wel lekker rustig.”

Lees meer

Kom zingen bij KMK Cecilia!

KMK Cecilia 1837 Vaals: daar moet je gewoon bij zijn!
We maken prachtige muziek voor ieders oor, van klassiek en religieus tot modern. En we zijn op zoek naar jou!

Lees meer

Mozart's Krönungsmesse Vaals

Het vermaarde werk van Mozart zal op 25 juni voor het eerst in Vaals als opluistering van de eucharistieviering in de St. Pauluskerk ten gehore gebracht worden.
Voorafgaand op vrijdagavond 16 juni met: 'OpMaat', aanzet tot Mozart's Krönungsmesse uitvoering in de Kopermolen verzorgd door Vocallis Festival vanaf 20.00 uur.

Lees meer

Korenconcert Vocallis

In het kader van het internationaal festival Vocallis 2022 vindt op 16 oktober a.s. om 16.00 uur een bijzonder 2-koren concert plaats in de Mariä-Himmelfahrtskirche, in Kelmis(B).
Het Koninklijk Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals, o.l.v. dirigent Emmanuël Pleijers brengt werken van o.a. Lortzing, Bortninasky, Verdi, Mangold, Ketelaars, Denver en Pleijers.

Lees meer

Limburg, mijn heerlijk land

Limburg, mijn heerlijk landDe CD "Limburg mijn heerlijk land" is al jaren enorm populair.
Met grote regelmaat zijn tracks van deze CD op de radio te horen.
De liedteksten zijn gratis te downloaden.

Cadeautip: Bestel hier de prachtige CD "Limburg, mijn heerlijk land".